Duomed, België

Mon, 11/02/2020 - 12:58 By Dave Brooks
  Global Europe
  Duomed
Website: duomed.com
Address Oeyvaersbosch 12
2630 Aartselaar
België
Phone: +32 (0)3 870 11 11

Duomed, al meer dan 45 jaar een gevestigde waarde

Een passie voor medische technologie en ervoor zorgen dat u in alle omstandigheden een optimale totaaloplossing voorhanden heeft. Duomed streeft als partner van ziekenhuizen en medische specialisten naar de beste oplossingen voor zowel personeel als patiënten.

Compleet gamma oplossingen

Duomed staat u met een gespecialiseerd portfolio aan medische producten, software, diensten en accessoires in geselecteerde medische domeinen bij in de zoektocht naar een totaaloplossing die op maat gemaakt is. Gesteund door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kiest u immers graag voor een zorgeloze toekomst waarin de continuïteit van uw processen een hoofdrol speelt.

Een focus op minimaal invasieve chirurgie

Duomed is een belangrijke leverancier van medische hulpmiddelen met een focus op 'minimaal invasieve chirurgie'.

Met exclusieve langlopende distributiecontracten bieden wij een uitgebreid portfolio dat verschillende productgroepen en leveranciers omvat. Wij staan bekend om het identificeren en introduceren van nieuwe innovatieve producten op de chirurgische markt.

Onze specialisten zorgen voor een grondige productopleiding, tot in de operatiekamer.

Gespecialiseerd portfolio aan medische producten en software

Duomed is al geruime tijd succesvol in het uitbreiden van haar activiteiten naar aangrenzende gespecialiseerde medische domeinen. Vandaag is Duomed marktleider in de Benelux in 7 gespecialiseerde medische vakgebieden. In elk van deze domeinen is het bedrijf erkend voor haar toegevoegde waarde en kwalitatief hoogstaande producten.

Unieke service en op maat gemaakte opleiding tijdens de hele levensloop

Onze meer dan 40 technische specialisten helpen u om het materiaal correct te installeren, te onderhouden en te herstellen indien nodig. Oplossingen worden naadloos geïntegreerd op uw IT-platform.

Samen met u werken we een servicecontract op maat uit. Dat kan gaan van eenvoudige onderhoudscontracten tot een allesomvattend omniumcontract. Maar wat er ook gebeurt: we staan steeds voor u klaar, de klok rond.

Duomed organiseert op regelmatige basis praktische en technische opleidingen over het gebruik en/of onderhoud van uw apparatuur. In onze hiervoor speciaal uitgeruste gebouwen of in uw eigen organisatie.